Skjutbiograf

Skjutbiograf


Skandinaviens ledande skjutbiograf!

När du tränar i skjutbiografen blir du en bättre skytt och får ett mer vällyckat jaktresultat. Skjutbiografen är i HD kvalitet och jaktsituationerna upplevs som mycket naturtrogna.

 

Träna med ditt eget vapen

I skjutbiografen skjuter du med ditt eget vapen och skarp ammunition på en 3x9m stor bioduk, på vilken olika jaktsekvenser spelas upp. Vi har allt ifrån lugna sekvenser för nybörjaren till jaktsekvenser i högt tempo för den mera erfarne jägaren. Här kan du bland annat välja mellan att öva på klövviltsjakt i Sverige, gå på vildsvinsjakt i Europa eller ”resa” till Afrika och skjuta en springbock!

 

Upp till fyra skyttar kan träna samtidigt

Inne i skjutbiografen kan man vara upp till fyra 4 skyttar per gång. Är man en större grupp rekommenderar vi att man bokar minst 2 timmar.

Varje bokning inkluderar en inledande instruktion och en paus efter cirka 30 minuters skjutning för att låta vapnen svalna något och för att behålla fokus. Effektiv skjuttid är 40-45 minuter per bokad timme, något som räcker gott och väl.

 

Utbildade skjutledare instruerar dig och hjälper dig att bli en bättre skytt

Du väljer själv på vilken nivå och i vilken jaktsituation du vill öva, allt under ledning av våra utbildade skjutledare. Du behöver inga förkunskaper - våra skjutledare hjälper dig tillrätta. Har du inget eget vapen kan du låna ett testvapen (kostnad 200 kr/tim) meddela i så fall detta vid din bokning.

 

Kall och varm dryck samt förtäring efter överenskommelse

I anslutning till skjutbiografen finns en lounge där du kan koppla av både före och efter skjutningen. Kaffe och te finns till försäljning.

Önskas lättare förtäring i samband med skjutningen kan vi även ordna detta, säg bara till vid bokningen.

 

Ammunition kan köpas i vår butik

Övningsammunition finns i de flesta kalibrar och kan köpas på plats.


Jakt & Skytte i Skåne AB  ·  Meteorvägen 12  ·  245 34 Staffanstorp  ·  info@jaktoskytte.com  ·  046-25 60 01